Een oude gevangenis, een actueel thema en 4 experts. Graag nodigen wij u uit voor een prikkelende dialoog over cybercrime onder leiding van dagvoorzitter John van den Heuvel.

   

  We zien u graag op 28 januari in de Koepelgevangenis in Breda

  Het cyberevenement vindt plaats van 9.00 uur tot 14.00 uur in de Koepelgevangenis, Nassausingel 26 in Breda. Wij bieden u dit evenement kosteloos aan. Bent u erbij? De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u snel in door onderstaande gegevens in te vullen.


  Het programma
  9.00 uur Ontvangst met koffie/thee
  9.30 uur Tafelgesprek: een dialoog over cybercrime met 4 experts onder leiding van
  dagvoorzitter John van den Heuvel.
  11.30 uur Verdiepende sessie naar keuze:
  • De dreigingen van nu: de kloof tussen risicoperceptie en de realiteit - door Erik de Jong
  • Cybercrime van de toekomst - door Rolf van Wegberg
  12.30 uur Afsluitende netwerklunch
  14.00 uur Einde


  De cyberexperts

  Tijdens het tafelgesprek gaat tafelheer John van den Heuvel de dialoog aan met 4 cyberexperts over cybercrime. Lees hier wie ze zijn en wat ze doen.

  Let op: houd er rekening mee dat het tafelgesprek wordt gefilmd. De hoogtepunten van het event worden gemonteerd tot een inhoudelijke uitzending over cyber.


  Verdiepende sessies

  "Cybercrime, de dreigingen van nu" - Erik de Jong, chief research officer van Fox-IT

  Zijn uw klanten zich bewust van de gevaren van cybercriminaliteit? Volgens Erik de Jong niet: er is een kloof tussen risicoperceptie en de realiteit. Hoe reëel zijn de dreigingen nu echt? En lopen de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering gelijk met die van cybersecurity? Erik de Jong vertelt u alles over de digitale dreigingen van nu.

  "Cybercrime van de toekomst" - Rolf van Wegberg cybercrime researcher TU Delft/TNO

  Wist u dat cybercriminelen al kunstmatige intelligentie inzetten om sneller kwetsbaarheden op te sporen? Wat brengt de toekomst nog meer? En hoe bereidt u uw klanten hierop voor? Cybercrime researcher Rolf van Wegberg weet het. Hij geeft u een vooruitblik naar cybercriminaliteit anno 2030.


  De locatie
  De koepelgevangenis in Breda werd in de periode 1882-1886 gebouwd door de justitie-architect Johan Frederik Metzelaar, die eerder de vergelijkbare koepel van Arnhem ontwierp. Het gebouw werd ontworpen middels het in 1791 bedachte panopticumprincipe. Vanuit het midden van het cirkelvormige complex konden de bewakers de gevangenen constant in de gaten houden. Het complex is in 2001 aangewezen als rijksmonument.

   

  Graag tot ziens op 28 januari!


  Uw persoonlijke gegevens

  Aanhef
  Voorletter(s) / Voornaam
  Tussenvoegsel
  Achternaam
  Naam bedrijf/organisatie
  Telefoonnummer
  E-mail
  Bevestig E-mail
  Verdiepende sessie  Eventuele opmerkingen:


  Velden met een * zijn verplicht.
  Door op "Verzenden" te klikken maakt u uw aanmelding definitief en ontvangt u per e-mail een bevestiging van ons. Ook gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens gebruiken. Wat we mogen met uw gegevens, leest u in ons privacy statement.